0753 277 310

Despre Noi

Oamenii ai tehnologia

Tot ce trebuie sa devii cel mai important jucator pe piata imobiliara.

Welhome – o companie de brokeraj, investitii ai consultanta imobiliara. Oferim spre vanzare case, apartamente, penthouse-uri, terenuri, spatii comerciale ai industriale in Sibiu. Avem in portofoliu o gama larga ai variata de locuinte noi, direct de la cei mai importanti dezvoltatori din oraa ai imprejurimi.

Cand am infiintat Welhome, am decis imediat, ca nu vrem sa construim o oarecare agentie imobiliara sau inca una la numar pe piata din Sibiu. inca de la inceput ne-am concentrat pe doua domenii: oameni ai tehnologie.

Pentru a fi cel mai bun, astazi, nu este suficient sa arati ai sa vorbeati bine:

  • invatam sa vindem astfel incat, clientii sa cumpere de la noi ai sa fie fericiti.
  • noi inaine realizam toate activitatile de marketing, dezvoltare, productia de grafica ai video pentru proiectele cu care lucram ai le vindem.
  • lucram cu propriul nostru CRM-sistem ai telefonie mobila, astfel incat intotdeauna ne amintim de fiecare client ai nu ratam apelurile lor.
  • utilizand intreaga paleta de metode moderne de promovare, gasim clienti cu interes ai potential de a cumpara nu numai din Sibiu, ci chiar din toata Romania ai dincolo de granitele sale.
  • iubim proiectele noastre ai vindem numai acele proprietati in care ne-ar placea sa traim noi inaine ai despre care cunoaatem orice lucru, pana la mici detalii.
  • datorita propriului HR-departament, avem cei mai buni experti imobiliari. Testam ai implementam tehnologii avansate de recrutare ai evaluare.

Te intereseaza un apartament?