0753 277 310

Mesaj important clientilor nostri

Clientii, deseori gandesc ca, daca ei vin singuri direct la dezvoltator, atunci vor primi cel mai bun pret, dar nu e chiar asa. Oamenii mereu vor sa economiseasca, insa ei nici nu banuiesc ce conditii, cu avantaje maxime pot sa obtina de la o cumparare, dar noi stim, fiindca efectuam zilnic tranzactii si stim situatia reala din interiorul fiecarui proiect. Pentru clientii Welhome, obtinem maximum din tot ce e posibil. Astfel, clientii nostri primesc cele mai bune preturi de la dezvoltatori si nu au nici un cost suplimentar pentru aceasta. Ei castiga de doua ori, fiindca expertii Welhome lucreaza cu dragoste si fara comision.

Printre clientii Welhome se numara multi dintre cei care investesc in imobiliarele din Sibiu. Acestia nu sunt doar locuitori ai Sibiului, vin din toata tara, chiar si din Germania, Austria, Anglia si alte tari ale lumii. Clientii vor sa aleaga un dezvoltator de incredere, sa investeasca intr-un apartament bun pe care sa il inchirieze sau sa il vanda mai apoi, obtinand un profit permanent. Echipa noastra stie toate proiectele rezidentiale din Sibiu, inclusiv acelea care inca nu au iesit pe piata si nu sunt cunoscute de publicul larg. Multe dintre aceste proiecte au cele mai mari posibilitati de a obtine profit, iar un simplu cumparator nu poate sti toate aceste lucruri. Anume pentru aceasta informatie pretioasa, cei mai multi dintre investitori se adreseaza expertilor Welhome.

Noi legam prietenii si lucram cu cei mai de incredere dezvoltatori din Sibiu. insa piata imobiliara e compusa astfel incat, angajatii acestor dezvoltatori va pot oferta doar locuinte din proiectul lor, fie ca acestea sunt sau nu potrivite voua, sau poate pretul nu corespunde cu posibilitatile voastre, ori amplasarea apartamentului nu este chiar ceea ce va doriti. Aici intervenim noi, acesta este scopul nostru, sa intelegem dorinta voastra, pentru a va oferi locuinta sau casa visata. in portofoliul Welhome, avem peste 200 de locuinte noi, iar consultantii nostri, vor avea mereu optiuni pe care sa le propuna clientilor, cu atat mai mult ca e in avantajul nostru sa fim sinceri cu clientii, fiindca doar o asemenea strategie iti da un client multumit pe viata.

Adeseori, clientii nostri, trebuie sa isi vanda apartamentul vechi inainte de a cumpara unul nou, iar noi ii ajutam in tot acest proces. De obicei ne va lua mai putin de 1-2 luni pentru a gasi un client pentru apartamentul tau vechi. Dar cel mai important lucru e ca in Welhome, avem o clientela bogata, iar in cazul in care veti dori sa vindeti apartamentul cumparat anterior, noi vom gasi imediat un alt cumparator pentru locuinta ta.

La noi, in Welhome exista o regula: „Noi vindem doar ceea ce am cumpara noi insine”. in Sibiu exista proiecte incepute dar care nu se vor finaliza niciodata, fie au probleme cu autorizatiile, ori au depasit toate termenele de constructie. Clientii simpli, nu stiu despre problemele existente la aceste proiecte. Ei cumpara, apoi plang amar, fiindca au pierdut sume importante de bani. Despre acest fapt, se scrie cu regularitate la stiri. Noi lucram doar cu dezvoltatori de incredere si verificati, deoarece, miza este reputatia noastra.

Unul din trei clienti cumpara o locuinta cu ajutorul Creditului Ipotecar sau programul Prima Casa. Mereu gasim solutii pentru clientii nostri si ii indreptam catre acele banci care au cea mai buna oferta pentru ei. in special, ne mandrim cu acele cazuri, unde clientii nostri au primit deja refuz de la bancile lor si nu le mai vine a crede ca se vor vedea la casa lor vreodata, iar noi, si in aceasta situatie le oferim tot suportul pentru a deveni proprietari cu acte in regula.

Avem cei mai fericiti clienti, care ne suna, ne multumesc, ne recomanda si ne zambesc, iar acest lucru este extraordinar de placut.

Echipa WELHOME

Te intereseaza un apartament?