Cele mai raspandite metode de investitii imobiliareMay 25, 2023

Cele mai raspandite metode de investitii imobiliare

Introducere

Una dintre cele mai populare metode de investitii imobiliare este investitia in locuintele noi, care sunt cumparate pentru a fi vandute ulterior. Cel mai bine este sa investim intr-un proiect de perspectiva care este elaborat de un dezvoltator de incredere.

De obicei, perioada cand se toarna fundatia blocului este cea mai recomandata pentru investitori. Preturile initiale sunt cele mai mici, iar daca ai un avans mai mare, poti beneficia de o reducere consistenta.

Cum maximizezi profitul?

Un bloc de apartamente se construieste intre 8 si 16 luni, depinde de marimea si complexitatea lui. Iar preturile cresc cu 10-25% pana la finalizarea proiectului.

Aceasta crestere se numeste PREMIUM si acesta este de fapt profitul tau. Poti maximaliza profitul daca esti foarte atent la locatie, calitate materiale, nume dezvoltator si alti indici.

De obicei, pana cand proiectul este ridicat si finisat LA ALB sau LA CHEIE, toate apartamentele sunt vandute. Foarte putine ansambluri raman cu apartamente nevandute, la etapa cand sunt deja gata ridicate si intabulate.

Daca blocul este gata si inca mai are apartamente la vanzare, apar semne de intrebare: preturi mari, locatie proasta, calitate redusa si altele.

Majoritatea clientilor sunt in cautarea de apartamente in care sa se poata muta imediat. Iar tu poti profita sa vinzi la un pret destul de bun, deoarece doar tu mai poti vinde in acel bloc, celelalte apartamente fiind deja vandute mai inainte direct de catre dezvoltator.

Agentia Welhome

Alege cu incredere sa lucrezi cu Welhome

Cu o asemenea strategie poti face si pana la 50% profit pe an. Agentia Welhome lucreaza doar cu dezvoltatori si cu siguranta iti poate recomanda cele mai bune proiecte pentru investitiile tale.

Acest tip de investitie este de fapt un activ pasiv care aduce profit dar care nu necesita zilnic prezenta si implicarea ta.

Bineinteles exista si riscuri, dar daca vrei sa stii care sunt cei mai buni dezvoltatori de pe piata din Sibiu, suna acum la 0753.277.310 si beneficiaza de o consultanta gratuita.

Catalog Welhome

Ansambluri rezidentiale din Sibiu

*Peste 200 de apartamente in portofoliu

Bogdan Welhome

Bogdan

Contacteaza un expert imobiliar pentru o consultatie

0756 116 821

Descarca GRATUIT brosura

Completeaza detaliile de contact pentru a descarca prezentarea