Penthouse Sibiu – care sunt standardele?May 3, 2022

Penthouse Sibiu – care sunt standardele?

Adesea am auzit in conversatiile cu clientii o urma de repros in ceea ce priveste conceptul penthouse in Sibiu.

Din experientele lor anterioare cu agentiile imobiliare ramaneau cu intrebarea: “care sunt standardele pentru un Penthouse Sibiu?

Ieri, un apel de la un client sesizabil impins spre marginea rabdarii, mi-a oferit o noua perspectiva asupra experientelor cautarii unui penthouse in Sibiu.

Clientul sustinea ca: “apartamentele cu 3 camere de 65-75 mp utili cu terasa 40-80 mp, de fapt nu sunt penthouse-uri, ci mai degraba sunt niste apartamente cu nimic mai bune decat cele de la etajele intermediare, doar ca au balcoanele mai mari, pe care noi le numim terase si care au vedere catre nicaieri”.

Afirmatia si indignarea sa m-au facut sa realizez cat de lacunare sunt sursele de informare ale unui client, si ce derutant poate fi atunci cand te lovesti de sintagme precum: “apartament de tip penthouse de vanzare in Sibiu” sau “penthouse de vanzare in Sibiu”.

Un trend nou acum, venit dinspre majoritatea dezvoltatorilor ce construiesc blocuri noi de apartamente, a deschis tendinta ca la ultimul etaj sa construiasca 3-4 apartamente cu terase pe care le numesc penthouse-uri.

Penthouse Sibiu – care sunt standardele, si ce am invatat in decursul interactiunilor cu clientii pe acest subiect?

1. Penthouse Sibiu – care sunt standardele in materie de design?

Pentru ca prin definitie un penthouse se afla la ultimul etaj, numarul elementelor importante (ziduri, pereti, camare) este limitat, iar tavanele ridicate care incep de la 3-4 metri inaltime, fac posibila obtinerea unui spatiu deschis cat mai mare pe care il poti amenaja dupa cele mai indraznete idei de proiectare si design. Vorbim de suprafete de peste 100-150 mp utili.

2. Penthouse Sibiu – care sunt standardele in privinta panoramei?

Etajul cel mai inalt al unui bloc garanteaza aproape intodeauna o vedere magnifica care ce iti permite sa te bucuri de rasaritul soarelui si admirarea apusului.

Proprietarul unui penthouse primeste mereu ferestre din podea pana in tavan, geamuri in unghi, sau glasshouse design iar uneori chiar si in bai. Toate elementele acestea de design si proiectare iti confera o vedere panoramica de 360 grade asupra orasului si imprejurimii.

3. Penthouse Sibiu – care sunt standardele cand vorbim de terasele in aer liber?

Ce ar putea fi mai bine decat sa iesi intr-o zi de vara pe propria terasa in aer liber si sa te bucuri de priveliste?

Totodata, pe terasele cu suprafete extinse iti poti amenaja o zona de gratar, iti poti echipa o zona pentru yoga sau alte sporturi, fie poti amenaja cateva sezlonguri pentru plaja.

Propria terasa poate deveni atat un loc pentru petreceri zgomotoase cu prietenii tai, cat si o zona foarte confortabila, relaxanta si intima pentru tine si familia ta.

4. Penthouse Sibiu – care sunt standardele in ceea ce priveste luxul?

Pozitionarea unui penthouse la ultimul etaj al cladirii ofera oportunitatea instalarii unui semineu.

Deja in etapa de dezvoltare a documentatiei de proiectare, sunt prevazute si trasate spatii tehnologice in acoperis, proiectate special pentru iesirea cosurilor de fum, iar proprietarul unui penthouse in Sibiu nu mai trebuie sa obtina in mod independent permise pentru instalarea unui semineu.

Tot ce ramane iti ramane de facut este sa optezi pentru instalarea echipamentului necesar pentru semineul dorit in timpul lucrarilor de finisare.

5. Penthouse Sibiu – care sunt standardele de securitate si confidentialitate?

Oamenii ce isi pot permite achitizionarea unui penthouse in Sibiu, apreciaza intimitatea si securitatea iar in acest sens, ultimul etaj al casei este, desigur, in afara concurentei.

Majoritatea blocurilor moderne au un card cheie special pentru lift, care iti ofera acces la etajul superior doar in calitate de proprietar tie si celor dragi, iar in unele blocuri exista chiar si un lift separat pentru rezidentii penthouse.

In acelasi timp, locuintele si ansamblurile rezidentiale moderne sunt perfect protejate de mai multe circuite de securitate fiind pazite non-stop.

Un penthouse in Sibiu este impersonarea succesului profesional si financiar, un simbol al prestigiului contemporaneitatii.

Un penthouse in Sibiu este impersonarea succesului profesional si financiar, si este considerat, fireste simbolic, diamantul scump ce impodobeste ansamblul rezidential modern de apartamente si cu care orice dezvoltator se poate mandri.

Daca esti in cautarea unui apartament (de orice tip) in Sibiu sau imprejurimi, atunci trebuie doar să contactezi expertii WELHOME la 0756.116.808 si iti vom gasi cea mai bună opțiune, gratuit.

Catalog Welhome

Ansambluri rezidentiale din Sibiu

*Peste 200 de apartamente in portofoliu

Bogdan Welhome

Bogdan

Contacteaza un expert imobiliar pentru o consultatie

0756 116 821

Descarca GRATUIT brosura

Completeaza detaliile de contact pentru a descarca prezentarea